Patreon Page (Click the image)

Patreon Page (Click the image)
Help Support My Patreon!!

KHAIR (English Version)

KHAIR ( Malay Version)

ABOUT

THE COMIC GEEK

 

Assalaamu'alaikum wbt.

The Comic Geek hanyalah satu nama pena yang digunakan untuk menunjukkan "core business" seorang pelukis komik dan designer dalam jenamanya yang tersendiri.

 Bermula dengan hanya bakat dan tekad yang Allah kurniakan, penulis mula berjinak-jinak mengkomersialkan lukisan komik bagi menampung yuran pengajian dan duit poket sendiri pada tahun  2011.

  Berkat redha ibu bapa dan Allah SWT, penulis mendapat banyak manfaat melalui usaha tersebut hingga akhirnya lebih banyak ilmu dan pengalaman ditimba sejak tahun tersebut terutama dalam platform digital. Keuntungan bukanlah motif utama. Sebaliknya mesej islamik untuk mentarbiyyah diri sendiri dan pembaca lebih di titik beratkan dalam penghasilan sesuatu produk.

  Kini penulis lebih bertekad dalam menyediakan perkhidmatan yang mampu memuaskan hati semua pelanggan dan terus memajukan diri demi meningkatkan qualiti dan produktiviti. 
Insya-Allah.

No comments:

Post a Comment

Daftar dan Dapat $25

Daftar dan Dapat $25
Payoneer berfungsi seperti PayPal. Tapi lebih bagus daripada PayPal sebab boleh dapat duit bila refer orang lain join Payoneer