Patreon Page (Click the image)

Patreon Page (Click the image)
Help Support My Patreon!!

KHAIR (English Version)

KHAIR ( Malay Version)

Thursday, January 17, 2019

KOMIK KHAIR 5



































Sambungan kisah ini dimuatkan dalam komik saya yang bertajuk KHAIR 5. 

Harga: RM25
Postage: RM8 (Semenanjung)
RM13 (Sabah/Sarawak)


 Pembelian buku boleh dilakukan melalui  WhatsApp: 01137055755
atau
Shopee : https://shopee.com.my/product/40390919/1880482514/
Ebook : https://play.google.com/store/books/details/The_Comic_Geek_KHAIR_5?id=s3GGDwAAQBAJ




Tuesday, February 6, 2018

POSTER ISLAMIK PERCUMA 2018!!


Assalamu'alaikum w.b.t,

Saya tiba-tiba tergerak hati untuk kongsi artwork ni untuk di sebarkan ke seluruh masjid di Malaysia, Indonesia dan Brunei. Kalau nak download poster ni dalam file Ai dan PDF, sila klik link berikut :

DOWNLOAD FILES Percuma! Percuma! Percuma!



Jemput di sebarkan ke saluruh masjid ya!

** Sebarang tempahan design boleh direct ke WhatsAppShafiq

Thursday, January 18, 2018

Freegift Kartun Chibi Muslim!!




Assalamualaikum w.b.t!

Dah bersawang dan berspiderman dah blog ni lama sangat admin tak update. Maklumlah.. anak dah masuk tiga orang ni banyak bendalah terkejar-kejar dan sering sibuk dengan tugasan harian. Kat sini admin berbesar hati untuk hadiahkan anda semua dengan freegift vector art yang baru sahaja admin siapkan 5 minit lepas. Fresh from oven bak kata Pharell celup.  Admin bagi free gift ni sempena hari Jumaat yang mulia ni. Moga-moga bermanfaat untuk kepada yang memerlukan. Mungkin ada di kalangan kalian yang perlukan kartun comel macam ni untuk poster islamik ke.. kan? Manalah tahu.. Sebar-sebar dan share lah dengan yang lain. File format dalam bentuk PNG (web & print). Saiz yang lebih besar tu untuk printing ya. Harap maklong. Kalau ada yang berminat nak beli master file dalam bentuk vector atau membuat tempahan kartun lain (untuk merchandising, keychain, kad kahwin dsbg) boleh hubungi admin melalui WhatsApp dan Facebook ya?

LINK DOWNLOAD ---------> KLIK SINI 

Jazakumullah khairan katheera.

Daftar dan Dapat $25

Daftar dan Dapat $25
Payoneer berfungsi seperti PayPal. Tapi lebih bagus daripada PayPal sebab boleh dapat duit bila refer orang lain join Payoneer